Buze conturate și pline de volum

Procedura injectabila cu acid hialuronic pentru augmentare buze.

Injectări acid hialuronic

Cum te ajută injecția cu acid hialuronic?

Injecția cu acid hialuronic este capabilă să reumple volumul lipsă, să completeze ridurile, să ofere pielii umiditatea necesară și să schimbe conturul buzelor. Preparatele utilizate pentru materialele plastice contur, îndeplinesc standarde de calitate și siguranță ridicată, toate materialele de umplere au un grad ridicat de sterilitate și bio compatibilitate cu țesuturile pielii, iar substanțele utilizate în preparat sunt supuse unui control strict.

Cine poate beneficia de procedura de injecții cu acid hialuronic?

Injecțiile cu acid hialuronic sunt indicate pentru toți cei care doresc să-și crească volumul pierdut, să scape de riduri, să restabilească tonusul și elasticitatea pielii.Procedura le va ajuta, de asemenea, pe acele fete și femei care își doresc buze frumoase și sexy. În funcție de nevoile clientului, cosmetologul va selecta un preparat adecvat pentru fiecare (în funcție de volum / densitate), care va ajuta la corectarea formei buzelor, le va oferi un volum suplimentar, le va face mai expresive, hidratând și hrănind buzele.

Cât de dureroasă este această procedură?

Principiul procedurii este de a injecta acid hialuronic sub ridul existent, umplând volumul lipsă. Procedura, dacă este necesar, se efectuează cu o cremă anestezică, care se aplică cu 30 de minute înainte de procedură. Imediat după procedură, vei vedea o diferență semnificativă, iar efectul va fi vizibil a doua zi, chiar dacă în primele zile va exista o ușoară umflare în zona injectată.

Cât durează efectul injectiilor cu acid hialuronic?

Efectul procedurii este vizibil imediat și durează între 1,5-2 ani. Aceasta este o corectare a problemelor estetice ale pielii și buzelor fără intervenții chirurgicale.

Cât durează recuperarea după procedură?

Nu există o perioadă lungă de reabilitare. Procedura de injectare cu acid hialuronic este contraindicată în caz de sarcină și alăptare, în timpul menstruației, alergii la medicamentele utilizate și la componentele acestora, boli virale și fungice ale pielii.

0:00
0:00

Cât costă?

Pachet augmentare buze 350 euro

Optiuni de finantare în rate și prin TBI Pay

Intervenții in siguranță

Protocol de protectie impotriva COVID-19

Dezinfecție

Luam toate masurile de dezinfectie in contextul epidemiologic actual COVID 19 prin dezinfectarea periodica a tuturor suprafetelor din clinica cu substante speciale si lampi UV.

Masuri stricte de protecție

Intreg personalul clinicii utilizeaza echipamente de protectie speciale pentru a preveni transmiterea Sars-Cov2.

Masca si dezinfectarea mainilor sunt obligatorii in incinta clinicii.

Testare regulată

Personalul este testat RT-PCR periodic

Pacientii ce necesita interventii ample sunt nevoiti sa faca un test RT-PCR cu maxim 72H inaintea interventiei.

Programează-te

Specialistii Clincii Pogany sunt mereu gata sa te cu toate informatiile de care ai nevoie

Telefon recepție

0799-873-774

Program

Luni-Vineri: 09:00-19:00

Închis în weekend

© 2022 – Clinica Pogany